Op bestelling gemaakt

In de loop der jaren hebben we al vele mooie artikelen mogen maken op bestelling. Op deze pagina vind je een impressie van de bestellingen die zoal zijn geplaatst. Ook iets op bestelling laten maken? Het snelst neem je contact op via het WhatsApp icoontje. Mailen kan natuurlijk ook: info@eri-w.nl. We gaan graag met je in gesprek om je wensen te bespreken en uit te werken.

Kwastengordel voor visagiste

Visagiste Anke bestelde bij Eri W een kwastengordel waar ook haar mobiel in moest passen. Haar wensen: groen leer en koeienhuid met cheetah print. Het was even flink puzzelen hoe we dit vorm gingen geven, maar zijn uiteindelijk best trots op het resultaat!

Etui voor nagelschaartje

Heel handig om altijd een nagelschaartje in je tas te hebben, maar als de punt van het schaartje telkens door het plastic hoesje steekt dan kun je je daar gemeen aan prikken. Een etui van koeienhuid was snel gemaakt, de drukknoop voorkomt dat het schaartje uit de etui glijdt en de punt is nu goed beschermd zodat Harriette zich er niet meer aan kan prikken.

Herinnerings tas

Na het overlijden van haar paard, heb ik deze tas gemaakt voor mijn collega. Het hengsel is de frontriem van het hoofdstel van haar geliefde Dawn, haar bit is een stoere accessoire op de tas. Een mooie herinnering aan een geliefd dier.

Houder voor strijkstok

Michel is bassist bij het Orkest van het Oosten en bestelde een houder voor zijn strijkstok. Met de leertjes kan hij de houder eenvoudig vastknopen aan zijn stoelpoot.

Oude agenda in een nieuw jasje

Marije was haar sleetse agenda zat en wilde graag iets nieuws. Het mechaniek van de agenda werkte nog prima, dus dit was het uitgangspunt voor het nieuwe exemplaar. Ze heeft in ons atelier zelf een stuk koeienhuid en leer uitgekozen en heeft nu een stoere agenda.

Riem

Marije kreeg de smaak te pakken van de koeienhuid artikelen en heeft na een agenda, een riem besteld. Ook hiervoor heeft ze in ons atelier zelf een stuk koeienhuid uitgezocht.

Schoudertas voor multomap

Jacqueline ontmoette ik bij een concert, ze had een totaal versleten koeienhuidtasje bij zich en daarover raakten we in gesprek. Ze gaf aan graag een royale tas te willen waar minstens een multomap in zou passen, een vakverdeling, een vakje voor haar mobiel en een lange schouderriem. Verder gaf ze ons de vrije hand voor de uitwerking ervan. Waar een toevallige ontmoeting al niet toe kan leiden! De tas is gemaakt van mooi, soepel donkerbruin runderleer en sluit met een overslag van bokkenhuid, tegengevoerd met runderleer

Tas met luipaardprint, van schets naar realisatie

Anneke is groot fan van een luipaardprintje en was al een tijdje op zoek naar de perfecte tas, maar zoals het meestal gaat als je iets speciaals zoekt: nergens te vinden. Via-via kwam ze bij Eri W terecht en we maakten een afspraak om haar wensen te bespreken. Ze had een schets gemaakt van haar tas en gaf aan dat het haar erg leuk leek om deze deels zelf te maken en zo geschiedde. Wekenlang zaten we een paar uur per week samen in ons atelier te werken en hebben we haar tas uitgewerkt en opgebouwd. Het resultaat: een echte eye-catcher waar ze, geheel terecht, veel complimenten over krijgt en erg blij mee is. Aangezien er genoeg reststukken waren, hebben we tevens een bijpassende agenda bij haar tas gemaakt. Een mooie en originele set!

Tas van oude leren bank

Mijn zus en zwager kochten een nieuwe bank en van het cognackleurige leer van de oude bank wilde mijn zus een tas laten maken waar al haar klantendossiers in passen. Hun poezen hadden het leer behoorlijk beschadigd maar dat vond ze juist mooi voor haar tas. De tas moest zowel sluiten met een rits als een flap van koeienhuid. Laat ik nou net een stuk koeienhuid hebben waar ze als een blok voor viel! In plaats van een voering hebben we er een binnentasje met rits in gemaakt en de oplettende kijker ziet dat haar initialen in het leer zijn geslagen. Altijd leuk, zo’n detail.

Tas met zebraprint

Het probleem waar Joy tegenaan liep was dat alle tassen te klein waren voor wat ze er allemaal in kwijt wilde kunnen. Of Eri W er eentje voor haar wilde maken? Vanzelfsprekend! Het resultaat: een zeer ruime tas met zebraprint in combinatie met een prachtige kwaliteit, stevige, zwarte buffelhuid. De bijpassende agenda maakt het plaatje compleet.

Telefoonhoesje

Een klant had via internet een kunststof telefoonhoesje besteld dat binnen de kortste keren uit elkaar viel. Een duurzamere versie in hetzelfde model bleek lastig te vinden. Via zijn schoondochter Caroline, al jarenlang een trouwe klant, kwam hij bij Eri W terecht. Het hoesje is nagemaakt van soepel leer, heeft een lus aan de achterzijde zodat het aan de broekriem bevestigd kan worden en sluit met een magnetische drukknoop.

0
    0
    Jouw melkbus
    Jouw melkbus is (nog) leegDoorgaan met winkelen