Over Eri W en Studio EW

Mijn naam is Erica Weijer, ik ben eigenaresse van Eri W en Studio EW en woon met man, hond en katten in het prachtige dorp Eext (Drenthe). In mijn jeugd was ik altijd bezig met het maken van knuffels en kleding. Enige jaren geleden ontstond het idee om een tas te maken van koeienhuid en leer. Ik was meteen verslingerd aan het werken met deze prachtige materialen en al gauw kwamen er steeds meer producten bij. Voor de herkenbaarheid van mijn producten werd het tijd voor een eigen label en zo ontstond Eri W.

Studio EW is dit jaar ‘geboren’ en hierbij draait alles om duurzaamheid en recyling.

Elk product is uniek vanwege de natuurlijke tekening in de koeienhuid maar ook omdat het handgemaakt is. En wat het wel heel exclusief maakt, is dat je bij afname van meerdere producten bij Eri W alles van dezelfde koeienhuid kunt laten maken. Mits natuurlijk voorradig. In mijn atelier in Eext kun je zelf een keuze maken uit de voorraad koeienhuiden en leer. Je kunt zelfs de kleur van het garen kiezen, zo krijg je echt een persoonlijk en uniek product.

Mocht je de pech hebben dat je ‘verkocht’ ziet staan bij het item van je voorkeur, neem dan gerust contact op of er iets soortgelijks gemaakt kan worden.

We voegen regelmatig nieuwe producten toe aan de website, dus kom gezellig vaker neuzen in onze collectie tassen, accessoires en agenda’s.

0
    0
    Jouw melkbus
    Jouw melkbus is (nog) leegDoorgaan met winkelen