Portemonnees

Beugelportemonnees

We zijn best trots op onze collectie beugelportemonnees, het zijn stuk voor stuk exclusieve, handgemaakte juweeltjes. Wat het helemaal exclusief maakt, is dat we nagenoeg de enige aanbieder zijn van koeienhuid beugelportemonnees en we maken ze maar liefst in drie verschillende formaten. Van schattig klein en super praktisch tot lekker ruim en multi functioneel; je kunt de grootste maat bijvoorbeeld ook gebruiken als make-up etui of als clutch. Een mobiel ter grootte van een iPhone6 past er ook prima in, dus alles bij de hand. Lees gauw verder voor alle informatie over deze prachtige beugelportemonnees. Mocht je de sticker ‘verkocht’ zien bij de portemonnee van je voorkeur, informeer dan gerust of we een soortgelijke voor je kunnen maken. 

Heb je liever een beugelportemonnee van stof? Kijk dan eens op de website van onze samenwerkingspartner Janneke Bergsma van PURSEonal: http://www.purseonal.nl/. Janneke heeft keuze uit maar liefst 225 prachtige stoffen.

Portemonnees met koeienprint
Beugelportemonnees-van-koeienhuid

Dames portemonnees rits rondom

We sprongen een gat in de lucht toen we eindelijk deze prachtige portemonnees weer konden inkopen. Beslist een hardloper in onze collectie! Ook niet zo verwonderlijk, ze zijn dan ook ongelooflijk mooi. Deze portemonnees bieden ook nog eens heel veel ruimte en zijn voorzien van maar liefst acht steekvakjes voor pasjes, drie grote steekvakken en een middenvak dat is afgesloten met een rits, dus je hebt goed overzicht wat er allemaal in zit. Dankzij de praktische polsriem is de portemonnee tevens als clutch te gebruiken. Vind je de polsriem niet handig, dan klik je deze eenvoudig los. De portemonnee sluit met een zwarte metalen rits.

De afmetingen van de portemonnees zijn B19,5cm, H10,5cm en D2-2,5cm, heerlijk ruim dus.

Mini portemonneetjes

Kijk eens wat een leuke mini portemonneetjes we hebben ingekocht? Super praktisch voor als je een kleine handtas hebt. Ook zijn ze handig om aan je sleutelbos te hangen of om je sleutels in op te bergen. Kortom, klein maar multi functioneel (ze zijn niet groot genoeg om je pasjes in op te bergen). Afmetingen: B9,5cm, H7 cm en D5cm.

Zakportemonnees

Klein maar praktisch, dat is een korte typering van onze portemonnees van ‘standig’ (dik, stevig) leer. Het leer is levendig, iets geaderd en krasgevoelig. Daar wordt het leer in gebruik eigenlijk alleen maar mooier van, levendig dus. De portemonnees sluiten met een drukker. Je bankpas/rijbewijs past er gemakkelijk in en worden door het dikke leer goed beschermd tegen beschadigingen. Een zeer praktische portemonnee die je makkelijk in je broekzak steekt maar ook handig voor in je clutch of kleine schoudertas

0
    0
    Jouw melkbus
    Jouw melkbus is (nog) leegDoorgaan met winkelen