Tassen

Shoppers

Niets zo persoonlijk als een tas, daarom maken we tassen in verschillende formaten. Maar ook de afmetingen per shopper zijn meestal verschillend, we vinden het namelijk het leukst om geen productie te draaien maar telkens op nuances te variëren. Zo heeft het ene model wel een binnenvakje en het andere model niet. Of de schouderhengsels variëren in lengte. Geen vrouw is tenslotte hetzelfde, dus de afmetingen van de shoppers ook niet. Uiteraard kun je je shopper naar eigen wens laten maken door ons, neem contact op voor de mogelijkheden via het whatsapp icoontje of via het contactformulier.

tassen gemaakt van koeienhuid
shopper-van-koeienhuid

Schoudertas kort hengsel

Dit fijne model tas valt beslist in de categorie ‘klein maar fijn’. De afmeting ervan is plm B25cm, H13cm en D8cm. Het hengsel is 40cm lang en 3cm breed. Vanwege de brede bodem is het tasje verrassend ruim van binnen. De binnenzijde is niet afgewerkt en bestaat uit één vak. Het tasje sluit met een stevige, metalen rits. Het kan zowel aan de schouder, aan de arm als in de hand gedragen worden. Kortom: een zeer praktisch model tas voor elke dag! En het leuke is: het zijn stuk voor stuk unieke juweeltjes, handgemaakt in eigen atelier.

schoudertas-van-koeienhuid

Schoudertas lang hengsel

Dit praktische leren tasje draag je comfortabel cross-over zodat je je handen vrijhoudt. Verkrijgbaar in zeven kleuren leer en vele printjes koeienhuid. Het tasje heeft een verstelbare schouderriem van leer en sluit met een nikkel kleurige tictuc sluiting. De afmetingen zijn plm B20, H14, D3cm. Het tasje wordt gemonteerd (gebruiksklaar) geleverd maar is tevens te bestellen als DIY-pakket. Wil je het tasje zelf in elkaar zetten, neem dan aub even contact met ons op.

0
    0
    Jouw melkbus
    Jouw melkbus is (nog) leegDoorgaan met winkelen