Tassen

Shoppers

Niets zo persoonlijk als een tas, daarom maken we ze in verschillende formaten. Maar ook de afmetingen per shopper zijn meestal verschillend, we vinden het namelijk het leukst om geen productie te draaien maar telkens op nuances te variëren. Zo heeft het ene model wel een binnenvakje en het andere model niet. Of de schouderhengsels variëren in lengte. Geen vrouw is tenslotte hetzelfde, dus de afmetingen van de shopper ook niet. Uiteraard kun je je shopper naar eigen wens laten maken door ons, neem contact op voor de mogelijkheden via het whatsapp icoontje of via het contactformulier.

Kleine tasjes

Dit fijne model tas valt beslist in de categorie ‘klein maar fijn’. De afmeting ervan is plm B25cm, H13cm en D8cm. Het hengsel is 40cm lang en 3cm breed. Vanwege de brede bodem is het tasje verrassend ruim van binnen. De binnenzijde is niet afgewerkt en bestaat uit één vak. Het tasje sluit met een stevige, metalen rits. Het kan zowel aan de schouder, aan de arm als in de hand gedragen worden. Kortom: een zeer praktisch model tas voor elke dag! En het leuke is: het zijn stuk voor stuk unieke juweeltjes, handgemaakt in eigen atelier.

Festival tasjes

Handig tasje voor als je je handen vrij wilt houden. De achterzijde is voorzien van een brede lus waar je je riem doorheen kunt schuiven. Draag je geen riem, dan kun je de meegeleverde schouderriem aan het tasje bevestigen. De schouderriem is plm 137 cm lang. 

close

Eri W NIEUW

Eri W DE MOOISTE ACCESSOIRES VAN KOEIENHUID EN LEER.

BLIJF OP DE HOOGTE EN SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF!

Wij doen niet aan spam, lees ons Privacybeleid voor meer info..

0
    0
    Jouw melkbus
    Jouw melkbus is (nog) leegDoorgaan met winkelen